torsdag, november 18, 2010

27/11


Ditt liv är ditt att skapa. Mikeadelic

27/11 - 19/12


Vernissage 27/11 kl. 18-21"Alla har vi en känsla av att vägen vi går på inte leder dit den borde. Vi infinner oss i en medioker verklighet, styrd av pengar och fylld av regler och normer som begränsar oss. Vi finner kortvarig lycka i materiella ting, slickar uppåt och sparkar neråt, luras att tro att vi är otillräckliga och blir genom media skrämda till lydnad. Men vad är vi rädda för? Är vi rädda för oss själva? Behöver man vara rädd för den omgivning man är?

Min konst är ett sökande i det fantastiska jaget, ett jag som inte är begränsat till min kropp. Det omfattar min omgivning, hela min existens och rör sig bortom tid och rum. Inom detta jag pågår en kamp mellan rädsla och kärlek. Rädslan råder oss att sätta större lås på våra dörrar och avskärma oss från omvärlden, medan kärleken råder oss att se alla som en.
Med kreativitet och kärlek sprider vi större förståelse till vårt medvetande och skapar en verklighet med lite mindre rädsla, tillsammans är allt möjligt.

Våra liv är våra att skapa, låt oss göra det med kärlek!"

-Mikeadelic
”..all matter is merely energy condensed to a slow vibration – that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves.” - Bill Hicks


Länk:

http://www.vilseivartgarden.blogspot.com


Öppettider: Tors 17-20

Lör, Sön 13-17


VARMT VÄLKOMNA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar