torsdag, maj 13, 2010

Makeriet är en del av klubb Win Win Total och har bland annat gjort en science fictions scenografi som ingen vill missa att bevittna!

Space fever! Det är dags för succéklubben Win Win Total att avsluta säsongen! Denna afton kommer Inkonst inta en ny skepnad och färdas tillbaka till framtiden för att omvandlas till 2010 - ett rymdäventyr. Stig in i en dystopisk science fiction värld och trotsa tyngdlagen till kosmiska beats!

Denna gång är vi otroligt stolta över att kunna presentera ett av världens mest hypade rymddiscoband, Emperor Machine! Dessutom,som om det inte vore nog, har vi även bjudit in Ultracity från Rollerboys Records - något av det ljuvligaste Stockholm har att bjuda på! Olof Werngren står återigen för det videovisuella intrycket och Kristian Nihlén kör ljusinstallationer.

I nya baren spelar Cecilia Flink och Thea Mix från Klubb Kristallen tillsammans med K-Fox och Fox-E från Diamonds and Loving Arms. Det blir rymd- och science fictiontema hela natten lång i så många tolkningar som det bara går!

Vi räknar med att ni, precis som vi, vill avsluta säsongen på topp - vi ses därför redan på happy hour som gäller fram till 24.00, endast 80kr inträde samt billigare bar.


Stora klubben
*Emperor Machine (UK)
http://open.spotify.com/artist/04Cc5ks5mhKFesBhpe4TSl
*Ultracity DJ-set (Rollerboys Recordings)
http://open.spotify.com/artist/2TTY8mlJN3AJoenanKoKl4
*VJ - Olof Werngren
*Ljus - Kristian Nihlén

Nya baren
*Cecilia Flink & Thea Mix (Klubb Kristallen)
*K-Fox och Fox-E (Diamonds and Loving Arms)

Inkonst, Bergsgatan 29
Datum:14 Maj 2010
Tid: 23.00 - 03-00
Rum: Klubben, Nya rummet
Entré: 100kr
Ålder:20 år

HAPPY HOUR mellan 23-00 80kr inträde och billigare bar
Love/Win Win Total
winwintotal@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar