onsdag, mars 24, 2010

25/3 C'est Bon BLACK BOX #4: Wormgod

Det är mycket att stå i på Makeriet just nu, mest roligt förstås! Imorgon är det den fjärde och sista C'est Bon Black Box:

BOX 4: Wormgod
Torsdag 25 mars kl:19-22
Wormgod arbetar med skräck och dystopiska visioner för att beskriva hur världen ser ut under den harmlösa mainstreamkulturens yta. Ibland i tryckt form, ibland på väggarna, denna gång både och.

BOX 4 kombinerar ett interaktivt konstverk med release för Piracy is Liberation 008: Spiders pt 2, den andra och avslutande delen av Spiders-storyn som är en del av Mattias Elftorps postapokalyptiska cyberpunkserie. Wormgod-duon gör en Lovecraftinspirerad tolkning av berättelsen på boxens väggar, för att visar vad som döljer sig bakom konsumtionssamhällets fasader.

Bilden kompletteras av musik framförd av Mari Jansson (Pets or Food) & Martin Thulin och en performance av VampireBarbie. Mellan varven blir det skräckinspirerat soundtrack och suggestiva projektioner.

Alla Wormgod-relaterade publikationer kommer att finns till försäljning (Piracy is Liberation bok 001-008, Dystopia 01-05), likaså en del gott och blandat från CBK...

Medverkande:
Wormgod: Susanne Johansson, Mattias Elftorp
VampireBarbie: Ture Sternudd
Mari Jansson
Martin Thulin

Hemsidor:
http://www.wormgod.net
http://www.elftorp.com/freeinformation/
http://www.vampirebarbie.se

_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________

26/3 Livemålning med Niki Cervin & Fredrika Hoffmann +förköp till Win Win #2

På fredag städar vi upp efter torsdagens blackbox och bjuder in på förfest!
Kl 21-23 kan får se hur Niki & Fredrika går loss med vita poscapennor på de svarta väggarna. Ett spontant samarbete som vi ser mycket fram emot!

http://nikicervin.carbonmade.com/

http://akyko.blogspot.com/

Korvbröderna Joaquin Martinez & Jonas Asp vänder wax!

Och passa för guds skull på att köpa dig ett billigare inträde till Win Win Total #2 MILJONPROGRAM där festen sedan fortsätter!

KÄRLEK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar